• 060 088 08 76
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 08:00-17:00

Segmentna vrata

Posebna vrsta zaštite koja je primarno namenjena za garaže, a koja je sve popularnija u našoj zemlji svakako su segmentna rolo vrata. A u ponudi naše kompanije ćete naći samo one proizvode iza kojih je dugogodišnji kvalitet i koji su proizvedeni u skladu sa važećim svetskim standardima!

Osnovna karakteristika ovih proizvoda jeste odlična izolacija, a izrađena su od takozvanog sendvič panela, čija je debljina 40 milimetara. Iako se na prvom mestu preporučuju kao odlično rešenje za garaže, segmentna rolo vrata se mogu ugraditi i na velike otvore u različitim vrstama hala, ali i na hladnjačama.

Osim odlične izolacije, ovaj proizvod je poznat po izuzetno dobro osmišljenom dizajnu, a konstrukcija svih tipova segmentnih garažnih vrata je izrađena od pocinkovanog čelika, što jasno ukazuje na visok kvalitet proizvoda.

5 Godina Garancije

19 Godina sa Vama

Poštovanje Rokova

Cena na upit

*Idealno rešenje za velike otvore, hale, hladnjače i naravno garaže.
Izradjena od sendvič panela debljine 40mm.
Odlična izolacija. Lep dizajn. Konstrukcija izrađena od pocinkovanog čelika.

Kada se budete odlučili da ugradite ovaj proizvod, preporučujemo Vam da nas najpre kontaktirate, a kako bi naši stručnjaci mogli da izađu na lice mesta i lično procene situaciju, te Vam ponude najbolju moguću cenu za ugradnju segmentnih garažnih vrata

Tom prilikom se moraju uzeti u obzir i Vaši zahtevi, ali i osnovne karakteristike prostora, pa se tek nakon toga može pristupiti izradi ponude, a za koju sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je na aktuelnom tržištu naše zemlje najpovoljnija!

Pozivamo Vas da nas u što kraćem roku kontaktirate, kako bismo izabrali segmentna rolo vrata koja u potpunosti mogu da ispune Vaša očekivanja, te omoguće da željeni prostor zaštitite u dužem vremenskom periodu.

Radili smo za

SEGMENTNA VRATA

Kvalitet. Garancija. Bezbednost. Poštovanje rokova. Hitne intervencije.

Kontaktirajte nas

Želimo da Vam pomognemo i nađemo najbolje rešenje za Vas .

Adresa

Ulica. Milosava Ivkovića 52
11460 Barajevo, Beograd
Republika Srbija

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 08:00 - 17:00
Subota: 08:00 - 17:00
Nedelja: ne radimo


© 2023. Sva prava zadržana.