• 060 088 08 76
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 08:00-17:00

Roletne i komarnici

Do danas nije izmišljen bolji način za zaštitu prostora od sunčevih zraka, ali i različitih vrsta insekata i sitnijih gmizavaca od ugradnje roletni i komarnika. A savremeni dizajn i nova tehnologija ih u pojedinim slučajevima može učiniti vrlo interesantnim načinom za uređenje prostora, jer su pomenuti proizvodi dostupni i u različitim bojama.

U našoj ponudi su roletne i komarnici koji se izrađuju od materijala najboljeg kvaliteta, a tom prilikom se maksimalno poštuju i aktuelni svetski standardi u toj oblasti. Na taj način, sa velikom sigurnošću možemo da kažemo da ovi proizvodi imaju dug vek trajanja, ali i da izuzetno doprinose poboljšalju kako termo, tako isto i zvučne izolacije u prostoru koji se štiti.

Savremen Dizajn

19 Godina sa Vama

Poštovanje Rokova

Cena na upit

*Efikasna zaštita od sučevih zraka, insekata, gmizavaca.
Izrada od materijala vrhunskog kvaliteta.
Veliki izbor boja, materijala i modela!

Osim aluminijumskih roletni, koje karakteriše specijalno - poliuretansko punjenje i veliki izbor boja, u ponudi imamo i plastične roletne, čija otpornost na vlagu i kišu, ali i ostale vremenske uslove je na visokom nivou. Budući da su sve roletne dostupne u različitim bojama, sasvim smo uvereni da će svaki klijent pronaći onu boju koja će se u potpunosti uklopiti u njeegov prostor. Napominjemo da se i aluminijumske i plastične roletne mogu ugraditi, po Vašoj želji u stolariju različite vrste.

Pored fiksnih, imamo u ponudi i rolo komarnike, koji su namenjeni kako za zaštitu vrata, tako i prozora. Osim takozvanih horizontalnih i vertikalnih, svima koji to žele, možemo da ponudimo i plisirane komarnike, koji su prepoznatljivi po specijalno izrađenoj mreži, a ona je dobro poznata kao proizvod koji se smatra naročito dugotrajnim.

Možete biti sasvim sigurni da ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći upravo onu vrstu roletni ili komarnika koji će na najbolji mogući način odgovoriti zahtevima prostora koji želite na taj način da zaštitite! Već danas nas pozovite kako biste dobili sve potrebne informacije!

Radili smo za

Neki od naših radova

Rolo Vrata 11 April

ROLETNE I KOMARNICI

Kvalitet. Garancija. Poštovanje rokova. Pozovite nas već danas!

Kontaktirajte nas

Želimo da Vam pomognemo i nađemo najbolje rešenje za Vas .

Adresa

Ulica. Milosava Ivkovića 52
11460 Barajevo, Beograd
Republika Srbija

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 08:00 - 17:00
Subota: 08:00 - 17:00
Nedelja: ne radimo


© 2024. Sva prava zadržana.