• 060 088 08 76
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 08:00-17:00

Automatske rampe

Primarno namenjene za obezbeđivanje parkirališta, automatske rampe su odlično rešenje upravo za one parkinge ili garaže u okviru kojih postoji veći broj parking mesta, odnosno gde je prisutan veći broj korisnika koji često koriste parking. Najčešće se ugrađuju u tržnim centrima, javnim garažama, industrijskim objektima ili u sklopu parkirališta neke kompanije, jer imaju prilično dug vek trajanja, a primećeno je da u tim slučajevima garažna vrata ne mogu da ispune zahteve korisnika.

Ako i Vi razmišljate da automatske rampe ugradite na parkiralište, trebalo bi da znate da u ponudi imamo veći broj modela, te da se izbor vrši isključivo na osnovu karakteristika parkirališta koje želite da obezbedite, ali i na osnovu zahteva korisnika. Iz tog razloga i preporučujemo da svi koji su zainteresovani za ovakav način obezbeđivanja, najpre kontaktiraju našu kompaniju putem ponuđenih brojeva telefona, a kako bi se dogovorili za izlazak stručnjaka na teren.

Dug Vek Trajanja

19 Godina sa Vama

Poštovanje Rokova

Cena na upit

*Idealno rešenje za podzemne garaže, parkirališa, firme.
Veliki broj modela. Kontaktirajte nas već danas!

Iako se one pokreću, najpre uz primenu odgovarajućeg motora koji se snabdeva strujom, nemojte da budete zabirnuti ukoliko u nekom trenutku dođe do nestanka struje, jer će automatske rampe i u tom slučaju raditi. Zapravo, u svaki model je ugrađen sistem namenjen baš za takve situacije, tako da ćete moći bez ikakvih problema da pristupite manualnom upravljanju.

Takođe je dobro da svaki klijent koji je zainteresovan upravo za ovakav način obezbeđivanja parkirališta zna da se brzina podizanja, to jest spuštanja automatske rampe podešava prema njegovim zahtevima. A budući da u ponudi imamo veliki izbor modela, svako od Vas će izabrati i odgovarajući program koji je u ponudi u okviru elektronskog upravljačkog panela, tako da ćete biti u mogućnosti da samostalno odlučite kojom brzinom će se rampa spuštati, odnosno podizati, a kako biste postigli maksimalno visok učinak korišćenja.

Na Vama je samo da nas kontaktirate i iznesete svoje zahteve koji se odnose na automatske rampe, odnosno barijere, a naši stručnjaci će se pobrinuti da Vam ponude najbolje moguće rešenje!

Radili smo za

Neki od naših radova

Rolo Vrata 11 April

AUTOMATSKE RAMPE

Kvalitet. Garancija. Bezbednost. Poštovanje rokova. Hitne intervencije.

Kontaktirajte nas

Želimo da Vam pomognemo i nađemo najbolje rešenje za Vas .

Adresa

Ulica. Milosava Ivkovića 52
11460 Barajevo, Beograd
Republika Srbija

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 08:00 - 17:00
Subota: 08:00 - 17:00
Nedelja: ne radimo


© 2024. Sva prava zadržana.