• 060 088 08 76
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 08:00-17:00

Kovano gvožđe i kapije

Svima koji žele da urede prostor u skladu sa savremenim svetskim trendovma nudimo mogućnost da se opredele za proizvode od kovanog gvožđa koje imamo u ponudi, a koji se smatraju najtrajnijim mogućim rešenjem. Dizajn prilagođavamo želji kupaca, odnosno osnovnim karakteristikama prostora, a nudimo im mogućnost i farbanja u željenu boju, odnosno cinkovanja i plastifikacije.

Podrazumeva se da će naši stručnjaci maksimalno prilagoditi konkretni proizvod željama kupaca, te da će istovremeno izaći u susret i svima onima koji nisu sigurni kakav tip, recimo ograde ili nadstrešnice žele, te će nastojati da na licu mesta izrade najbolje idejno rešenje.

Trajno Rešenje

19 Godina sa Vama

Poštovanje Rokova

Cena na upit

*Dizajn po želji kupca
Mogućnost cinkovanja, farbanja i plastifikacije

Pored uobičajenih elemenata enterijera i eksterijera koji se izrađuju od kovanog gvožđa, kao što su na primer stubišta, kapije i ograde,odnosno nadstrešnice, klijentima ćemo ponuditi i izradu rešetaka za prozore i vrata, ali i sve vrste okova za nameštaja. Takođe, naši stručnjaci mogu da izrade i elemente za lustere od kovanog gvožđa, ali i mnoge druge delove što enterijera, što eksterijera.

Svako ko želi da određeni prostor obogati upravo ugradnjom ovakvih elemenata, bi trebalo da ostvari kontakt sa zaposlenima u našoj firmi i zakaže sastanak, odnosno omogući našim stručnjacima da steknu jasan uvid u određeni prostror ili, pak da se upozna sa karakteristikama konkretnog predmeta.

Na osnovu dostavljene skice ili objašnjenja kupca, a vezano za karakteristike i izgled konkretnog predmeta od kovanog gvožđa, pristupićemo njegovom dizajniranju. Vrlo brzo će naši klijenti dobiti mogućnost da vide kako bi izgledao konkretan proizvod koji je od ovog materijala izrađen, tako da nakon njihovog odobrenja, a u vrlo kratkom roku možemo da pristupimo izradi, odnosno montaži.

Radili smo za

Neki od naših radova

Rolo Vrata 11 April

KOVANO GVOŽĐE I KAPIJE

Oplemenićemo Vaš dom ili poslovni prostor. Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas

Želimo da Vam pomognemo i nađemo najbolje rešenje za Vas .

Adresa

Ulica. Milosava Ivkovića 52
11460 Barajevo, Beograd
Republika Srbija

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 08:00 - 17:00
Subota: 08:00 - 17:00
Nedelja: ne radimo


© 2024. Sva prava zadržana.