• 060 088 08 76
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • 08:00-17:00

ALU i PVC Stolarija

Pored toga što je poznata po dobro osmišljenom dizajnu, aluminijumska i PVC stolarija je poznata i kao vrlo izdržljiva i dugotrajna, a karakteriše je i odlično dihtovanje, te prilagodljivost različitim vrstama prostora. Naš firma je specijalizovana kako za proizvodnju ovih profila, tako i za prodaju, a na čuvene nemačke „Roto“ okvire, koje takođe imamo u ponudi, naši klijenti dobijaju petogodišnju garanciju.

Dok aluminijumsku stolariju možemo da ponudimo u bilo kojoj boji, kada je u pitanju PVC stolarija, naši klijenti imaju mogućnost da se opredele između tri boje i to kako bele, tako i boje hrasta, odnosno oraha. Na sve profile dajemo doživotnu garanciju, dok je garancija od 5 godina namenjena isključivo za okove.

Svako koga interesuje aluminijumska i PVC stolarija, odnosno profili i okovi, može da nas kontaktira, kako bi dobio informacije o ceni, jer se ona formira na osnovu brojnih faktora, a najpre dimenzija.

5 Godina Garancije

19 Godina sa Vama

Poštovanje Rokova

Cena na upit

Izdržljivost. Dugotrajnost. Odlično dihtovanje.
Prilagodljivost različitim vrstama prostora.Veliki izbor boja.
Doživotna garancija na profile.

Aluminijumska stolarija

Budući da je u pitanju materijal koji se smatra jednim od boljih kada je u pitanju stolarija i to na prvom mestu zato što može vrlo lako da odgovori na različite zahteve, aluminijumska stolarija je sve više zastupljena u praksi.
Prednosti ugradnje ovakve stolarije su brojne, a posebno treba izdvojiti sledeće:

 • odlično dihtovanje,
 • dobar izbor za zaštitu većih površina,
 • toplotna i zvučna izolacija,
 • prilagođava se otvorima različitih dimenzija,
 • veliki izbor boja,
 • laka za održavanje.

Kada ste upoznati sa svim prednostima koje aluminijumska stolarija ima, biće Vam odmah jasnije i zbog čega se upravo ona sve češće ugrađuje i to kako u okviru stambenih prostora, tako isto i u poslovnim, ali i u prostorima za drugu namenu.

PVC stolarija

Kao i aluminijumska, tako isto i PVC stolarija ima brojne prednosti. Na prvom mestu treba naglasiti da je njena cena pristupačnija, ali i da se može koristiti u okviru bilo kog prostora.
PVC stolarija se izrađuje od veštačkog materijala (polivinil hlorid).
Osnovne prednosti koje PVC stolarija ima su:

 • visok nivo toplotne i zvučne izolacije,
 • jednostavna za ugradnju,
 • lep dizajn,
 • otporna na vatru ,
 • vrlo laka za održavanje,
 • otpornost na UV zračenje.

U zavisnosti od zahteva svakog pojedinačnog klijenta, možemo da ponudimo PVC stolariju različitih performansi, koja dolazi uz okove i stakla različitih profila, a koje takođe imamo u ponudi.

Radili smo za

Profili za PVC stolariju

U zavisnosti od broja komora će zavisiti i vrsta profila za PVC stolariju koja će biti ugrađena u nekom prostoru, a mi u ponudi imamo one sisteme koji poseduju kako 3 i 4, tako i 5 i 6 komora, odnosno pregrada.
Svaki od njih ima jasno definisane tehničke karakteristike, a razlikuju se i u esteskom pogledu. Ali, svakako moramo da naglasimo da su u pitanju profili za PVC stolariju vrhunskog kvaliteta, koji su izrađeni uz maksimalno poštovanje svetski priznatih standarda.
Prisutne su relativno male razlike u koeficijentima termoprovodljivosti između sistema sa 3 i 6 komora, ali je vrlo važno da se odabere upravo onaj koji će na najbolji način da odgovori na zahteve koje konkretni prostor nameće.
Na osnovu zahteva i samog klijenta i prostora će tim naših stručnjaka koji izađe na procenu i doneti odluku koji od profila za PVC stolariju je najbolje ugraditi, a kako bi se postigao maksimalan učinak.

Okovi za PVC stolariju

Jedan od važnijih delova o kome se posebno vodi računa prilikom izrade ponude, odnosno ugradnje te vrste stolarije jeste i okov za PVC stolariju.
Naša firma može da se pohvali velikim izborom kvalitetnih okova, koji su u potpunosti izrađeni u skladu sa vodećim svetskim standardima.
Ako se odabere odgovarajući okov, onda sa sigurnošću može da se kaže da će PVC stolarija godinama dobro služiti svoje vlasnike, te iz tog razloga nudimo i „Roto“ okove za PVC stolariju renomiranog nemačkog proizvođača, koji je jedan od lidera na svetskom tržištu.
Tim naših stručnjaka koji je zadužen za izlazak na teren i upoznavanje sa zahtevima klijenata će Vam svakako preporučiti onaj okov koji će na adekvatan način da odgovori na zahteve konkretnog prostora!

Neki od naših radova

Rolo Vrata 11 April

ALUMINIJUMSKA I PVC STOLARIJA

Kvalitet. Garancija. Bezbednost. Poštovanje rokova. Hitne intervencije.

Kontaktirajte nas

Želimo da Vam pomognemo i nađemo najbolje rešenje za Vas .

Adresa

Ulica. Milosava Ivkovića 52
11460 Barajevo, Beograd
Republika Srbija

Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 08:00 - 17:00
Subota: 08:00 - 17:00
Nedelja: ne radimo


© 2024. Sva prava zadržana.